Telefon: 060-15 02 20   |   E-post: stig@debetochkredit.se

Det ska vara lätt att göra rätt.

På vilket sätt kan jag bidra till att göra ditt företagande lättare? Här kommer några förslag utifrån de tjänster jag erbjuder.

 

Mellanstora företag: hyr en ekonom
Är ditt företag för litet för att ha en egen ekonomiavdelning men för stort för att du ska kunna sköta det själv? Hyr en ekonom! Kanske räcker det med en dag i veckan. Jag kan arbeta på plats hos dig eller från mitt eget kontor. Kontakta mig för förslag och offert.

 

Enskild fima: Lämna över redovisningen
Som egen företagare är det både tryggt och bekvämt att lämna redovisningen till någon som kan alla regler och rutiner på sina fem fingrar. Dessutom lönar det sig nästan alltid. Du får använda din dyrbara tid till att tjäna pengar i stället för att oroa dig över företagets ekonomiska hantering. Jag levererar utförliga rapporter månadsvis eller som vi kommer överens.

 

Testamenten och bouppteckningar
Har du särskilda önskemål om hur du vill att dina tillgångar ska fördelas mellan dina arvtagare? Behöver du hjälp att upprätta en bouppteckning? Testamenten och bouppteckningar är viktiga dokument som påverkar dina nära och kära. Ta hjälp av mig så undviker du onödiga familjetvister på grund av oklarheter.